Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Ewa Morenon juttu" by HĂ„kan Nesser & Saara Villa # eBook PDF Kindle ePub Free

Ewa Morenon juttu

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ewa Morenon juttu
  • Author : HĂ„kan Nesser & Saara Villa
  • Release Date : January 29, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3568 KB

Description

Van Veeteren -sarjan kahdeksas osa!
Mihin on kadonnut 18-vuotias Mikaela Lijphart? EntÀ mitÀ on tapahtunut hÀnen isÀlleen? Molemmat ovat haihtuneet jÀljettömiin tavattuaan toisensa ensimmÀisen kerran kuuteentoista vuoteen. Samoihin aikoihin Lejnicen hiekkarannalta löytyy miehen ruumis. Työasiat sotkevat rikospoliisi Ewa Morenon lomasuunnitelmat tyystin. Kahden viikon rantalomailun ja ihmissuhteen hoitamisen sijaan Ewa Moreno joutuu tutkimaan mystisiÀ katoamisia ja murhia. PÀivÀnpolttavien tapahtumien lisÀksi esiin nousee kuusitoista vuotta aiemmin murhatun koulutytön tapaus.
Ewa Morenon juttu on kahdeksas Maardamin poliisikunnasta kertova dekkari. TÀllÀ kertaa tutkimuksia johtaa Ewa Moreno, joka joutuu setvimÀÀn puolittaisten totuuksien ja epÀselvien vihjeiden vyyhtiÀ pienessÀ Lejnicen merenrantakaupungissa keskellÀ heinÀkuun helteitÀ.
Ruotsalainen HÄkan Nesser (s. 1950) on syntynyt Kumlassa ja asuu Ruotsissa ja Lontoossa. HÀn on yksi ruotsalaisen rikoskirjallisuuden merkittÀvimpiÀ nimiÀ. Koulutukseltaan hÀn on Àidinkielen ja englannin opettaja.
Suomessa Nesserin tuotannosta tunnetaan parhaiten rikosromaanisarja, jonka pÀÀosassa on komisario Van Veeteren. Sarja sijoittuu kuvitteelliseen Maardamin kaupunkiin jonnekin lÀntiseen Eurooppaan. Van Veeteren -sarja on tullut Suomessa tunnetuksi myös TV-sarjana. Nesserin toinen suosittu sarja kertoo komisario Gunnar Barbarottista. Nesser on kerÀnnyt teoksillaan lukuisia palkintoja.
Van Veeteren -sarjan osat ovat: 1 Toden ja ilveen verkko, 2 Kaalbringenin kurkunleikkaaja, 3 Kotiinpaluu, 4 SyntymĂ€merkki, 5 Komisario ja hiljaisuus, 6 MĂŒnsterin juttu, 7 Carambole, 8 Ewa Morenon juttu, 9 PÀÀsky, kissa, ruusu, kuolema, 10 Tapaus G - murha menneisyydestĂ€


Ebook Free Online "Ewa Morenon juttu" PDF ePub Kindle